یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سینی فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنیم. اگر روغن زیتون در دسترس دارید که چه بهتر. در بوفه ایتالیائی که دستور چند غذا رو داده بودم باید دیده باشین که از گوجه فرنگی خشک زیاد استفاده شده بود ودر ضمن هر نوع سالادی هم که تهیه میکنید میتوانید این گوجه ها را اضافه کنید. معمولا در خیلی غذاهای ایتالیائی و اسپانیائی گوجه خشک زیاد مصرف میشود.

 


آشپزباشی گوجه ,کردن گوجه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود فیلم و سریال مه رمان forosh اخبار روز ایران و جهان همه چی راجع به هر چیزی! هر چی بخوای هست چاپ روی اجسام زندگی بصیرت سیاسی چراغ هدایت طراحی سایت و وبلاگ